Eti Tutku Eti Tutku 210 Gr #30127918 | CarrefourSA
Marka: ETİ TUTKU

Eti Tutku Eti Tutku 210 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,10 TL 24,75 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Atıştırmalıkları sevmeyen ve aramayan yoktur. Tatlı atıştırmalıkların tartışmasız adı elbette ki Eti Tutku 210g ürünüdür. Kıtır kıtır bisküvisi ve içindeki akışkan nefis çikolatası sayesinde çay saatleri, açlık krizleri ya da tatlı krizleri anında hemen ulaşabileceğiniz Eti Tutku 210g ekonomik paketi sayesinde keyifli dinlenme ve atıştırma molalarına sahip olacaksınız. Kolay açılabilen ambalajı sayesinde istediğiniz miktarda ve istediğiniz zaman tüketebilir ve dolabınıza ya da çekmecenize kalanını bir sonraki açlık kriziniz için koyabilirsiniz. Hemen her yaş grubu tüketiciye hitap eden lezzeti sayesinde tüm aile ve tüm sevdiklerinizle bir araya gelerek keyifli saatler ve lezzet dolu anlar yaşayabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Eti markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan sandviç bisküvileri reyonunda Eti marka tutku bisküvi seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola),Şeker, Mısır Nişastası, Yağı Azaltılmış Kakao Tozu %1, Tuz, Kabartıcılar(Sodyum Asit Pirofosfat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Aroma Vericiler, Krema %30 [Şeker, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Susam Ezmesi, Yağı Azaltılmış Kakao Tozu %6, Fındık Püresi, Laktoz (Süt Ürünü), Keçiboynuzu Unu, Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Aroma Vericiler, Tuz].

Alerjen Bileşenler
Fındık, Gluten, Susam ve Süt ürünü içerir. Eser miktarda Soya ürünü ve Yumurta içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
210

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 507
Enerji (kj) 2120
Yağ (g) 26
Doymuş Yağ(g) 12
Karbonhidrat (g) 61
Şekerler (g) 32
Lif(g) 3.3
Protein (g) 5
Tuz(g) 0.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg