Ev Baklavası #20000381 | CarrefourSA

Ev Baklavası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
255,00 TL 225,00 TL

CarrefourSA Kart İle
kg

Ev Baklavası Kg

 

Türk mutfağının en önemli ve en eski tatlılarından biri olan baklava yüzyıllardır vazgeçilmez bir lezzet olarak karşımıza çıkar. Tam olarak ortaya çıkış zamanı belli olmasa da bazı kaynaklar Orta Asya'ya kadar dayandığını söyler. CarrefourSA reyonlarında tatlılar bölümünde yer alan Ev Baklavası usta elinden çıkmış gibi lezzeti ve tazeliğiyle beğeninize sunuluyor.
İnce açılmış yufkaların üst üste konularak hazırlanan katmanların arasına kırılmış ceviz ve fındık konulduktan sonra, pişirilen ve şerbetle tatlandırılan ürün, içerisinde bulunan nişasta sayesinde kat kat durur ve en büyük özelliği olarak da bu görülür. Özellikle bayramlarda her evde yer alan tatlı, bundan bağımsız olarak da evde bulundurulur ve misafirliğe giderken götürülen arasında neredeyse ilk akla gelenlerdendir. Gaziantep denince ilk akla gelenlerden biri olan tatlı, aynı zamanda fıstıkla da yapılmaktadır. Tatlı ve tuzlunun uyumunu bilenler tarafından yoğun tadını da hafifletmek için ayranla birlikte yenmesi tavsiye edilir.
Siz de tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyenlerdenseniz ve yüzyıllardır sofralarımızda yer alan ürünü, evinizde yapılmış gibi lezzetiyle edinmek istiyorsanız hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 20228
"
İçindekiler Bilgisi
Özel amaçlı buğday unu(gluten içerir),beyaz şeker, içme suyu, bitkisel susuz yağ, mısır nişastası, yumurta, ceviz, sofra tuzu

Alerjen Bileşenler
Gluten, yumurta ve sert kabuklu ürünler içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
CİHAN GIDA RAMAZAN GÖRÜR / Merkez mah. Çobançeşme cad. Ege sok. No:16 Kağıthane / İST.

İşletme Kayıt No
TR-34-K-090074

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 485
Enerji (kj) 2031
Yağ (g) 29.3
Doymuş Yağ(g) 13.7
Karbonhidrat (g) 48.1
Şekerler (g) 33.4
Protein (g) 5.7
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız