Faber Castell 10 Tükenmez Kalem 1440 Mavi #30099181 | CarrefourSA

Faber Castell 10 Tükenmez Kalem 1440 Mavi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
53,85 TL

5,39 TL / Adet

Faber Castell Mavi Tükenmez Kalem, her türlü yazı çizim ve işaretleme işlemleri için tercih edilen kalem türleri arasında yer alır. Ürün genellikle; ev, ofis, büro, okul, hastane, kafe, otel gibi mekanlarda yaygın olarak kullanılıyor. Tükenmez kalem modeli, özel olarak geliştirilmiş boru içerisideki mürekkebi, ucunda kullanılan bilye aracılığı ile kağıda aktarmayı sağlar. Yazı yazarken kullanılan ürün, düşüncelerin kağıda aktarılmasında, fonksiyonel bir şekilde kullanılan araçlar arasında yer alıyor.

Hızlı Not Almayı Kolaylaştıran Tükenmez Kalem

Akışkan mürekkep sistemi ile sızdırma yapmadan kullanılan tükenmez kalem, dilekçe yazarken ve imza atarken değerlendiriliyor. Mürekkebi kontrollü bir şekilde kağıda aktarmayı kolaylaştıran tükenmez kalem, uzun süre verimli bir şekilde kullanılabiliyor. Ürün, yazı gereçleri kategorisinde yer alıyor. Tükenmez kalem, ergonomik tasarımı ve hafif yapısıyla her yere kolaylıkla taşınabiliyor.

Profesyonel Bir Yazı Deneyimi Sunar

Kolay tutuş fonksiyonu ile dikkat çeken ürün, bireylerin hızlı bir şekilde not almalarına yardımcı oluyor. Profesyonel bir yazı deneyimi sunan tükenmez kalem, düşme ve darbelere karşı da dayanıklılık gösteriyor. Kolaylıkla kırılmayan ve bozulmayan tükenmez kalem modelini, sepetinize ekleyerek her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

30099181

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız