Fanta Portakal Aromalı Gazoz Pet 4x1 L #30017286 | CarrefourSA
Marka: FANTA

Fanta Portakal Aromalı Gazoz Pet 4x1 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
114,00 TL 102,60 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Fanta Portakal 4*1 lt

Sıcak yaz günlerinde, akşam yemeklerinde ve atıştırmalıkların yanında keyifle tüketeceğiniz bir portakallı gazoz arıyorsanız Fanta Portakal sizin için ideal ürün olabilir. Yıllardır değişmeyen lezzetiyle evlerinize konuk olan Fanta, küçük büyük herkesin severek tükettiği bir içecektir. Lezzetli olduğu kadar içerdiği şeker dolayısıyla, hareketli insanların enerji gereksinimlerinin bir kısmını da karşılayan ürün özellikle; cips, kuruyemiş ya da kurabiye gibi genellikle tuzlu yiyeceklerin yanında keyifle tüketilebilir.

Yemek ve atıştırmaların yanında sofranıza konuk olan Fanta, aynı zamanda misafirlerinize de ikram edebileceğiniz bir gazozdur. Portakal sevenlerin ve portakal lezzetini her mevsim yaşamak isteyenlerin rahatlıkla tercih edebilecekleri ürün, pratik yapılı şişesi sayesinde, kullanım süresi boyunca tazeliğini muhafaza edebilir.

Kendine has aromasıyla geniş kitleler tarafından beğeniyle tüketilen Fanta’yı, buzdolabınızda yeterli süre soğuttuktan sonra içmeniz, üründen en iyi lezzeti almanızı sağlayacaktır. Sevdiğiniz televizyon programını, filmi ya da en heyecanlı bilgisayar oyunlarını oynarken keyifle yudumlayacağınız Fanta, size oldukça eğlenceli dakikalar yaşatabilir.

1 litrelik şişelerden oluşan dörtlü paketler halinde sizlere sunulan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 27187

"
İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker (S)* Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu (F)*, Karbondioksit ,Portakal Suyu Konsantresi (Meyve Oranı En Az %3) ,Asitliği Düzenleyiciler (Sitrik Asit ,Malik Asit ,Sodyum Sitrat) ,C Vitamini ,Koruyucu (Potasyum Sorbat) ,Aroma Vericiler ,Tatlandırıcı

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 30 4
Enerji (kj) 127 4
Karbonhidrat (g) 7.3 7
Şekerler (g) 7.3 20
Tuz(g) 1
Vitamin C (mg) 16 50
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız