Fersan Üzüm Sirkesi 1 Litre #30023879 | CarrefourSA
Marka: FERSAN

Fersan Üzüm Sirkesi 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,90 TL 48,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Fersan Üzüm Sirkesi 1 lt

Fersan üzüm sirkesinin lezzeti, Ege Bölgesi’nin verimli topraklarında yetişmiş, cömert güneşiyle olgunlaşmış ve özenle seçilmiş üzümlerinden gelir. Saç telinden 200 kat daha ince filtrelerde süzülerek en tortusuz formuna kavuşturulan ürün, doğal fermantasyonla üretilir, gelişmiş gıda teknolojilerinin kullanıldığı ve ileri hijyen sistemlerinin uygulandığı üretim aşamalarından geçerek gıda güvenliğine verdiği önemi sofralarınıza taşır.

 

Zengin Türk mutfağının en sağlıklı alışkanlıklarından olan ve en bilinen salata sosları arasında yer alan üzüm sirkesini; turşularda, piyazlarda, kelle, paça, işkembe gibi çorbalarda, et soslarında hatta gevreklik kazandırdığı için poğaça ve kandil simidi gibi hamur işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ayrıca cam, halı, koltuk, buzdolabı ve fırın temizliğinde dezenfektan olarak kullanabilir, kepek, akne, varis, ateş, boğaz ağrısı gibi pek çok sorunun giderilmesinde doğal sağlık kaynağı olduğuna şahit olabilirsiniz.

 

Sebzelerin dezenfeksiyonu, leke çıkarma, lavabo açma, zayıflatma, cilt temizliği ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi gibi çok farklı alanda işe yarayan sirkeyi evinizden eksik etmemek için, kalitesiyle fark yaratan Fersan Üzüm Sirkesi 1 lt ‘yi hemen sepetinize atabilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 404903

İçindekiler Bilgisi
Üzüm Sirkesi,antioksidan

Alerjen Bileşenler
Kükürt içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Fersan Fermantasyon Ürün.San.Ve Tic.A.Ş

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000875

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 3
Enerji (kj) 12
Karbonhidrat (g) 0.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız