Filiz Kepekli Kalem Makarna 350 g #30001641 | CarrefourSA
Marka: FILIZ

Filiz Kepekli Kalem Makarna 350 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30001641 FİLİZ KEPEKLİ KALEM 350GR

Günün her öğününde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz ve son derece besleyici Filiz makarnalar ile lezzetli enfes tarifler hazırlayabilirsiniz. Şimdi de kepekli versiyonu ile daha sağlıklı kalın. Filiz kepekli kalem 350 g CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Makarna irmik veya una, yumurta karıştırılarak hazırlanan çeşitleri olan, kuru hamur ve bu hamurdan yapılan yemektir. Buğdaydan elde edilen besinler arasında ikinci sırada yer almaktadır. Makarna yapılışının pratik ve kolay olması tercih edilmesinde de önemli bir etkendir. Büyük, küçük herkesin severek yediği ve vazgeçemediği makarnanın birçok çeşidi de bulunmaktadır. Kepekli makarnalar ise sağlığına daha dikkat edenlerin mutlaka tercih etmesi gereken bir makarna çeşididir.

Kepekli olması ile çok daha sağlıklı ve formuna dikkat eden bireyler için vazgeçilmez bir tercih olan Filiz Kepekli Kalem makarnaları keyifle tüketebilirsiniz. Kolay bir şekilde yapabileceğiniz Filiz Kepekli Kalem makarnalar ile karnınızı rahatça doyurabileceksiniz. Aynı zamanda sağlıklı ve doğal olması ile formunuzu korumanıza yardımcı olacak ve istenmeyen kilolardan kurtulmanızı sağlayacak.

İçindekiler Bilgisi
Durum buğdayı irmiği, durum buğdayı kepeği(%15), su

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda yumurta ve soya içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Bol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın. Kaynayan suya makarnalarınızı atıp 10 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. Süzün ve sudan geçirmeden sıcak servis edin

Süzme Ağırlık
350

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Barilla Gıda A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-14-K-000004

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 354
Enerji (kj) 1496
Yağ (g) 3
Doymuş Yağ(g) 0.6
Karbonhidrat (g) 67
Şekerler (g) 2
Lif(g) 7
Protein (g) 11
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız