Fisher Price Aslan Kurbağa Dişlik #30078173 | CarrefourSA

Fisher Price Aslan Kurbağa Dişlik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Fisher Price Aslan Kurbağa Dişlik

 

Bebekler için keyifli ve faydalı oyuncaklar üreten Fisher Price, 0 – 3 yaş kategorisinde sunduğu diş kaşıma oyuncaklarıyla huzursuz vakitleri keyifli oyunlara dönüştürüyor. Fisher Price Aslan Kurbağa Dişlik, diş çıkartma süreci boyunca bebeklerin vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Birçok ebeveyn için bebeklerinin diş çıkarma süreci sıkıntılı geçerken Fisher Price dişlikleriyle bu vakitler keyifli hale dönüşüyor.

 

Aslan Kurbağa Dişlik ile Oyun Zamanı

 

Bebeğiniz, kaşıyıcı üzerindeki pütürlü dokusu aracılığıyla oldukça rahat şekilde diş etlerini kaşıyabiliyor. Kurbağa tarafındaki daha pürüzsüz yüzeye dokunan bebekler, içgüdüsel olarak farkı anlayabiliyor. Dişlerini kaşımak istediğinde hangi yüzeye sahip olan tarafı kullanması gerektiğini de öğrenebiliyor. Oyuncak, bebek için faydalı kullanım sağlarken aynı zamanda motor kaslarını da çalıştırıyor.

 

Her Yerde Rahatlıkla Kullanılabilir

 

Özellikle yolculuklarda bebeklerin daha çok huzursuzlandığı göz önüne alınırsa diş kaşıma oyuncaklarının önemi daha kolay anlaşılabiliyor. Bu nedenle Fisher Price oyuncağının ucunda takılması kolay, ucu açık bir halka bulunuyor. Bu halka sayesinde dişlik; bebeğin ana kucağına, pusetine kolaylıkla takılıyor ve her yerde rahatlıkla kullanım imkanı sağlıyor. Bebeğinizin bu oyuncak ile daha huzurlu vakit geçirmesini isterseniz ürünü ilk yaş oyuncakları kategorisinden satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız