Fora Dilim Açık Siyah Zeytin Kg #30010665 | CarrefourSA
Marka: FORA

Fora Dilim Açık Siyah Zeytin Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
340,00 TL

kg
Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan ve pek çok çeşidi bulunan zeytin, Fora Dilimli Siyah Zeytin sayesinde, tadı damaklarda kalan kaliteli bir türü ile mutfaklara ulaşıyor. Çekirdekleri ayıklanmış ve halkalar şeklinde dilimlenmiş olan ürün, sabah sofralarında tüketilmenin yanı sıra farklı yemeklerde de kullanılabiliyor. Açık olarak istenen miktarda tartılarak tüketiciye sunuluyor. CarrefourSA raflarında Siyah Zeytinler reyonunda satışta olan ürün, en kaliteli siyah zeytinlerin doğal yöntemlerle yapılmasından elde ediliyor. Zeytin ağaçlarından toplandığı doğal halindeki besin değerlerini muhafaza ederek sofralara ulaşıyor. Ürün, çekirdeksiz olduğu için, çok pratik kullanım imkanına sahip. Çöreklere, poğaçalara iç malzemesi olarak ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Evinizde pizza pişirirken üzerine çekirdeksiz zeytin koyabilirsiniz. Misafirlerinize ikramlık olarak ürünle nefis kanepeler hazırlayabilirsiniz. Ürünle yeşil salatalarınıza renk ve lezzet katabilirsiniz. İnce kabuklu, bol etli ürünü, içinde yer aldığı her yemekte, her sofrada keyifle tüketebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Siyah Zeytin, İçme Suyu, Yemeklik Tuz, Yapı Sertleştirici(Kalsiyum Klorür), Asitlik Düzenleyici( Laktik Asit ), Koruyucu (Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat), Renk Stabilizatörü (Ferro Laktat/Ferro Glukonat).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Kuru Bir Yerde ,Açıldıktan Sonra Ağzı Kapalı Olarak Kendi Salamurasında Ve Buzdolabında Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Yetışkın Ve Çocuklar Tarafından Kahvaltıda, Yemeklerde, Salatalarda, Soslarda, Unlu Mamullerde Pızza Ve Sandvıçlerde, Doğrudan Tüketilebilir

Diğer Uyarılar
Çekirdek ve çekirdek parçaları içerebilir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Antgıda Gıda Tarım Tur.Enerji Ve Demir Çelik San. Tic. A.Ş. Havran Balıkesir Karayolu 3.Km Havran Balıkesir

İşletme Onay No
TR-10-K-001262

İşletme Kayıt No
TR-10-K-001262

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 232 3
Enerji (kj) 970
Yağ (g) 16.7 6
Doymuş Yağ(g) 2.2 3
Protein (g) 1.1 1
Tuz(g) 5.5 23
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız