Fora Gemlik Doğal Yağlı Salamura Açık Siyah Zeytin Kg #30036618 | CarrefourSA
Marka: FORA

Fora Gemlik Doğal Yağlı Salamura Açık Siyah Zeytin Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Fora Yağlı Sele Siyah Zeytin (351-380)

Süt ve kahvaltılık reyonu içerisinde sunulan ürünler kahvaltılarınızın vazgeçilmez tatlarını, profesyonel markalar tarafından hazırlanmış ürünler ile sunmaktadır. Kahvaltılar güne başlarken tüketilen öğün olduklarından dolayı, bu öğünün lezzetli ve taze gıdalardan oluşması tüm günü olumlu yönde etkilemektedir. Kahvaltılarınız olmazsa olmazı ve geleneksel bir lezzet haline gelmiş olan zeytinlerde bu reyon içerisinde size sunulur. Fora Yağlı Sele Siyah Zeytin (351-380) Gemlik’te üretilen salamura zeytinlerden biridir. İnsan sağlığı için en yararlı besinler arasında yer alan ve içesinde bol miktarda protein barındıran bu zeytin en lezzetli hali ile sizlerle buluşuyor. Fora markasının dalından kopardığı gibi en lezzetli ve taze hali ile sizlere sunduğu bu ürün, CarrefourSA reyonlarında yerini almıştır.

Uygun saklama koşulları altında kahvaltıların vazgeçilmez tatları arasında yerini alan Fora Yağlı Sele Siyah Zeytin (351-380) siyah zeytin reyonu içerisinde size sunulur. Doğal zeytin grubu içerisinde yer alan bu ürünü tek tık ile bulunduğu reyondan sepete ekleyebilirsiniz. Ödemenizi dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit olarak ya da online olarak yapabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
SOFRALIK SIYAH ZEYTIN, TUZ, MISIR YAĞI, KORUYUCU (SODYUM BENZOAT, POTASYUM SORBAT).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE MUHAFAZA EDİNİZ

Kullanım Talimatı
YETIŞKIN VE ÇOCUKLAR TARAFINDAN KAHVALTIDA, YEMEKLERDE, SALATALARDA, SOSLARDA, UNLU MAMULLERDE PIZZA VE SANDVIÇLERDE, DOĞRUDAN T

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ANTGIDA GIDA TARIM TUR.ENERJİ VE DEMİR ÇELİK SAN. TİC. A.Ş. HAVRAN BALIKESİR KARAYOLU 3.KM HAVRAN BALIKESİR

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 378 5
Enerji (kj) 1578
Yağ (g) 39.9 14
Doymuş Yağ(g) 7.9 10
Karbonhidrat (g) 0.6
Tuz(g) 5.7 24
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız