Fora Gemlik Doğal Salamura S Boy Siyah Zeytin 1000 g #30082629 | CarrefourSA
Marka: FORA

Fora Gemlik Doğal Salamura S Boy Siyah Zeytin 1000 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Fora Gemlik S Boy Zeytin 1000 g

Kahvaltı sofranızın baş aktörü Fora Gemlik S Boy Zeytin 1000 g, büyük taneleri ve eşsiz lezzetiyle CarrefourSA reyonlarının Siyah Zeytinler bölümünde sizlere sunuluyor.

Güne keyifle başlamanıza önemli bir katkısı olan neşeli kahvaltı masanızda mutlaka bulundurduğunuz ürünün eşsiz tadını, sevdiklerinizle ve ailenizle paylaşabilirsiniz. Çekirdeğinin küçük; meyvesinin ise etli olması,tutkunlarını cezbediyor. Tuz ve yağ oranının ideal kıvamı ve yumuşak lezzeti, sizin ve ailenizin sabah keyfini tamamlıyor.

Ürün, kilogram başına 291 ila 320 adet tane içeriyor. Doğal fermante edilmiş sofralık salamura kahvaltılık, tam hijyen sağlanabilmesi açısından pastörize edilerek paketleniyor. Sabah öğünlerinin yanı sıra öğle ve akşam yemeklerinde de garnitür, başlangıç ya da meze olarak sofrada yerini alan ürün; simit ve çay ikilisiyle birleştiğinde ise tadına doyum olmayan bir klasik haline geliyor. Binyıllardır tüketilen ürünü, 3 yaş üstü çocuklarınıza da bol bol yedirebilirsiniz. Tuz kıvamı oldukça düşük olduğundan suda bekletmeden tüketebilirsiniz. Kapalı bir cam saklama kabında oda sıcaklığında bekletebilir veya buzdolabına koyabilirsiniz.

Lezzetli ürünü tatmak için hemen sepetinize ekleyerek kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 153811

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız