Fresh Mask 3 Katlı Filtreli Burun Telli Medikal Maske 50'li Paket Kalın Ipli Açık Yeşil #30305650 | CarrefourSA
Marka: FRESH MASK

Fresh Mask 3 Katlı Filtreli Burun Telli Medikal Maske 50'li Paket Kalın Ipli Açık Yeşil

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,60 TL 12,90 TL

0,26 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
Fresh Mask 50'li 3 Katlı Yeni Nesil Maske

Fresh Mask 3 Katlı 50'li Yeni Nesil Maske, nefes alırken kendinizi güvende hissetmenizi sağlarken bir yandan da ekonomik çözümler sunan paketi ile kalpleri çalıyor! Siz de günlük olarak kullanabileceğiniz, temizlik saatlerinde ya da alerji dönemlerinde rahat bir şekilde nefes almanıza yardımcı olan Fresh Mask 3 Katlı 50'li Yeni Nesil Maske'yi hemen sepetinize ekleyebilirsiniz!

Fresh Mask 3 Katlı 50'li Yeni Nesil Maske, yüze uyum sağlayan ve koruyuculuk seviyesini yükselten burun teli ile rahat bir şekilde yüzünüze oturur. Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı malzemesi ve 3 katlı yapısıyla üstün koruma sunan Fresh Mask 50'li Yeni Nesil Maske, pamuksu dokusuyla da rahat hissetmenizi sağlıyor. Elastik formlu kulak lastiği cildinizi rahatsız etmeden maskenin yüzünüzde sağlam bir şekilde durmasına yardımcı oluyor. Siz de hem kendisi hem de ailesi için en iyisini isteyenlerdenseniz Fresh Mask 3 Katlı 50'li Yeni Nesil Maske'yi sepetinize ekleyebilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız