Fruko Gazoz Multipack Kutu 6x33 cl #30097755 | CarrefourSA
Marka: FRUKO

Fruko Gazoz Multipack Kutu 6x33 cl

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Fruko Gazoz Multipack Kutu 6X330 Ml

Gazlı ve asitli içecekler içerisinde sade gazoz, her zaman en önemli ve en lezzetli tercihlerden birini oluştururken, vazgeçilmez markalardan biri olan Fruko; yıllar boyunca on yüz milyon baloncuk reklamı ile akıllarda kalmış bir tercih oluşturuyor. Soğuk ve lezzetli bir şekilde tüketebileceğiniz sade gazoz olarak Fruko Gazoz Multipack Kutu 6X330 Ml ürünü, özellikle pikniklerde ve tatillerde mutlaka yanınızda bulundurmanız gereken bir seçenek sağlıyor. Fruko gazoz ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman farklı ölçüler ile bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında İçecekler reyonu içerisinde Gazlı İçecekler bölümünde yer alan Fruko Gazoz Multipack Kutu 6X330 Ml ürünü, Fruko gazoz lezzetini her zaman taze ve yeterli şeklinde alabilmeniz için 6’lı paket şeklinde sunuluyor. Yıllardır değişmeyen lezzetiyle her zaman güvenilir şekilde tercih ettiğiniz bu ürünü, evde ve iş yerinde buzdolabınızda bulundurabilir ve serinlik istediğiniz her an tüketebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında yemeklerin yanında veya gün içerisinde serinlemek için tercih edebileceğiniz bu ürünü sağlıklı bir şekilde aileniz veya sevdiklerinizle tüketebilir ve misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Farklı çerezler, atıştırmalıklar ve yemek menüleri ile birlikte bu içeceği tüketebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER (Ş)* VEYA FRUKTOZ-GLUKOZ ŞURUBU (F)*, KARBONDİOKSİT, ASİTLİK DÜZENLEYİCİ (SİTRİK ASİT), AROMA VERİCİLER, KORUYUCU (SODYUM BENZOAT), TATLANDIRICI (SUKRALOZ).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 21
Enerji (kj) 89
Karbonhidrat (g) 5.3
Şekerler (g) 5.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız