Fuse Tea Soğuk Çay Karpuz Aromalı İçecek Kutu 330 ml #30027684 | CarrefourSA
Marka: FUSETEA

Fuse Tea Soğuk Çay Karpuz Aromalı İçecek Kutu 330 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
25,00 TL

adet
Renkli görünüşü, kendine has tadı ve damakta bıraktığı farklı aroması ile Fusetea Karpuz 330 ml, CarrefourSA Buzlu Çaylar bölümünde sunuluyor.evilen meyvelerden karpuz lezzetine artık her mevsim, dilediğiniz anda ve yerde ulaşabilirsiniz. İçecek; ideal tatlılık oranı, doğal tazeliği ve kıvamında yoğunluğu ile taptaze meyve hissi yaratıyor. Sıcak yaz günlerinde buz gibi soğuk içeceği keyifle yudumlayarak serinleyebilirsiniz. İçeceği tek başına tüketebileceğiniz gibi kahvaltıda, öğle ve akşam yemeklerinde ya da atıştırmalıklarla birlikte de deneyebilirsiniz. Özellikle sıcak yemeklerin yanında içtiğiniz ürün ile kendinizi oldukça ferahlamış hissedersiniz. Kendine has bir lezzete sahip içeceğin sıkça tüketilmesinde barındırdığı besin değerleri de önemli bir faktör oluşturuyor. Taşınması da kolay olan kutu içeceği, gazlı meşrubatlara bir alternatif olarak yetişkinler gibi çocuklar da gönül rahatlığıyla tüketebiliyor. Hem geleneksel hem de özgün tatların ideal birleşimini sunan ürün ile serinlemek için ferahlık sunan lezzeti hemen sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
su, şeker veya fruktoz-glikoz şurubu, asitliği düzenleyiciler (sitrik asit, sodyum sitrat), aroma vericiler, çay ekstraktı (%0,1), karpuz suyukonsantresi (meyve oranı en az %0,1), Antioksidan (askorbik asit) Çaydangelen kafein içerir. Kafein miktarı 32 mg/L

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.

Diğer Uyarılar
Kafein İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
COCA-COLA SATIŞ VE DAĞITIM A.Ş.-Esenkent Mah. Deniz Feneri Sk. No:4 Ümraniye 34776 Istanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K-009424

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 34
Enerji (kj) 143
Karbonhidrat (g) 8.2
Şekerler (g) 8.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız