Goo.n Mutlu Bebek Külot Bebek Bezi Jumbo 5 Numara 30 Adet #30214924 | CarrefourSA
Marka: GOON

Goo.n Mutlu Bebek Külot Bebek Bezi Jumbo 5 Numara 30 Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Bebeğinizin sağlıklı büyümesi için Japon teknolojisi ile üretilen Goo.n bebek bezleri, bebeğinizin cildini özenle korur, her anında rahat hareket etmesini sağlar. Ultra kuru ve her yeri yumuşacık Goo.n Mutlu Bebek Külot Bebek Bezi Jumbo 5 Numara 34 Adet bez, 12-17 kg aralığındaki bebekler için tasarlandı. 

Goo.n ile Bebeğiniz Daha Mutlu

Goo.n Külot Bezi, nefes alan ve terlemeyi önlemeye yardımcı esnek yapısıyla, bebeğinizin vücut şekline kolayca uyum sağlar. Bebeğinize anne şefkati ile yaklaşan ürün, ara kanalları ile sıvıyı saniyeler içerisinde emerek hapseder ve bebeğinizin altı saatlerce kuru kalırken aynı zamanda bebeğinizin vücuduna ve hareketlerine mükemmel uyum sağlar.

Mutlu Bebek Külot Bez ile Anneler de Mutlu

Bebeğiniz hareketlenmeye başladığı andan itibaren hem onu hem sizi mutlu edecek bir çözüm olarak üretilen Mutlu Bebek Külot Bez, bebeğiniz ayaktayken bile külot gibi kolayca bezini giydirebilme ve yanlardan kolayca yırtarak bezini çıkarabilme kolaylığı sağlar. Bebeğinizin cildi gün boyu maksimum rahatlıkta kalırken, siz de bebeğiniz kadar konforlu ve mutlu olursunuz. CarrefourSA bebek bezi reyonlarında bulabileceğiniz Goo.n Mutlu Bebek Külot Bez'ini hemen sipariş verebilirsiniz.

30214924

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız