GOODYEAR 225/45 R18 95Y EAGLE SPORT TZ XL FP #30320152 | CarrefourSA
Marka: GOODYEAR

GOODYEAR 225/45 R18 95Y EAGLE SPORT TZ XL FP

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Baroto tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Goodyear Eagle Sport ile yolunuza güvenle devam edin!

Goodyear Eagle Sport lastikleri, geliştirilmiş özellikleri sayesinde daha yüksek kilometre performansı ve sürüş hakimiyeti sağlıyor. Geliştirilmiş sırt deseni, lastik içindeki hava basıncını eşit olarak dağıtırken, güçlendirilmiş lastik yanağı daha iyi lastik tepkisi sağlıyor. Ayrıca lastik, yolla teması sağlayan daha geniş alanı ve geliştirilmiş yönlendirme performansı sayesinde yüksek sürüş hakimiyeti sunuyor. İki fabrikası ile birlikte Türkiye’yi önemli bir üretim üssü olarak belirleyen Goodyear, Eagle Sport yaz lastiklerini 2015 yılından itibaren Adapazarı fabrikasında üretiyor. Goodyear, Türk mühendisleri tarafından Türkiye’deki tüketicilerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan ve Adapazarı fabrikasında üretilen Eagle Sport ile ultra-yüksek performans lastikleri segmentindeki ihtiyaca en hızlı şekilde cevap vermeyi hedefliyor.

Ürün:Lastik Marka:Goodyear Lastik Alt Kategorisi:Otomobil Desen:EAGLE SPORT TZ Mevsim:Yaz Ebat:225/45R18 Taban Genişliği:225 Kesit Oranı:45 Jant Çapı:18 Yük Endeksi:95 Hız Sınıfı:Y Ekstra Yük (XL):XL Üretim Yılı:2021

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız