Hacı Şakir Lavanta Otomatik Makineler İçin 37 Yıkama Granül Matik Sabun 1500 g #30079871 | CarrefourSA
Marka: HACI SAKIR

Hacı Şakir Lavanta Otomatik Makineler İçin 37 Yıkama Granül Matik Sabun 1500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Hacı Şakir Lavanta Granül Matik 1500G
Ürün, granülleştirilmiş sabun formundadır. Bu sayede kullanım miktarı, toz deterjanlara kıyasla daha az olmalıdır. Hem otomatik çamaşır makinelerinde hem de elde yıkamada gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürün, dermatolojik olarak test edilmiş ve cildi tahriş edici herhangi bir etkisi bulunmamıştır. Hipoalerjenik özelliğe sahip olması sayesinde bebek ve çocuk kıyafetlerinin yanı sıra önlük ve havlu gibi dokumaların temizliğinde de tercih edilebilir. Yıkama esnasında daha fazla hassasiyet isteyen ipek, saten ve polyester kumaşlara sahip giysileriniz için de kullanabilirsiniz.
Hacı Şakir Granülmatik Lavanta 1500 g, Elde ve Özel Yıkama Deterjanları reyonunda sizlere sunuluyor. Bebeğinizin hassas tenine son derece uygun olan granül sabun, cilde temas eden tüm çamaşırları narin ve hijyenik olarak temizleyebilmenize yardımcı oluyor. Sadece bebek kıyafetleri için değil; aynı zamanda hassas cilde sahip olanlar ve deterjan ürünlerine karşı tolerans geliştiremeyen kişiler de ürünü rahatlıkla tercih edebilirler.
Hem bebeğinize hem de diğer tüm aile fertlerine ait çamaşırları yıkarken kullanabileceğiniz ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilir; her yıkamada elde edeceğiniz derinlemesine temizliğin yanı sıra lavanta kokusunun rahatlatıcı etkisini de yaşayabilirsiniz.
Ürün Kodu: 149362
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız