Has Cevher Maxstar Çaydanlık #30159396 | CarrefourSA
Marka: HAS CEVHER

Has Cevher Maxstar Çaydanlık

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
91,40 TL

Hascevher Maxstar Çaydanlık

Lezzetli ve sıcak bir çay demlemek için ilk ihtiyaç duyulan eşya çaydanlık olurken, Hascevher markası en kaliteli metallerden üretilmiş çaydanlık ürünleri ile birlikte lüks bir kullanım sağlıyor. Ev veya iş yeri gibi her mekanda kullanabileceğiniz Hascevher Maxstar Çaydanlık ürünü, aile boyu çay demlemek için kullanılabilir. Hascevher markasının ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Ev Düzeni ve Züccaciye reyonu içinde Mutfak Ürünleri bölümünde bulunan Hascevher Maxstar Çaydanlık ürünü, sapı ve kapakları ile birlikte pratik bir kullanım sağlıyor. Paslanmaz çelikten üretilmiş olan bu çaydanlık her gün sabah kahvaltılarında veya akşam yemeklerinden sonra ya da gün içinde çay demlemek için kullanılabilir. Aynı şekilde iş yerlerinde de gün içinde rutin olarak veya misafirler için çay demlemek amacı ile kullanılabilir. Taban kaplaması ile ısıyı tam dengeli şekilde dağıtan bu demlik ve çaydanlık ile siyah çay, yeşil çay veya bitki çayları demleyebilirsiniz. Kolay bir temizlik için kireç sökücüler ve deterjanlar ile kolayca yıkama sağlayabilirsiniz. Evinizde güzel bir çay hazırlamak için bu ürünü hemen temin edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız