Head&Shoulders Yağlı Saçlar için Şampuan Limon Ferahlığı 360 ml #30161611 | CarrefourSA
Marka: H&S MEN

Head&Shoulders Yağlı Saçlar için Şampuan Limon Ferahlığı 360 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30161611 - Head&Shoulders Yağlı Saçlar için Şampuan Limon Ferahlığı 360 ml

 

 

Kolaylıkla açılabilir kutusu ve rahat dökülür yapısıyla Head&Shoulders Yağlı Saçlar için Şampuan Limon Ferahlığı, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

 

360 mililitrelik kutusuyla satışa sunulan ve reyonlarda yerine alan Head&Shoulders Yağlı Saçlar İçin Şampuan Limon Ferahlığı, kepeğe karşı etkili bir şampuandır. %100 katkısız olarak üretilen bu ürün, limon esansları ile harmanlanmıştır. Head&Shoulders Yağlı Saçlar için Şampuan Limon Ferahlığı, saçlardaki yağı yok ederek saç derinizi arındırır ve kepekle savaşır. 3’lü etkili formülü ile saç derisini ve saçınızı arındırır, korur ve nemlendirir. Böylece %100’e kadar kepeksiz, sağlıklı görünüme ve harika saçlara sahip olursunuz. Artık en yüksek güzellik standartlarıyla denenmiş ve test edilmiş kepeğe karşı etkili bu ürünle saçlarınız güzel bir görünüme kavuşacaktır.

 

CarrefourSA’nın Kişisel Bakım reyonlarının Kepeğe Karşı Şampuanlar bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Head&Shoulders markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan limon ferahlığı ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız