Heinz Ketçap 342 g #30069964 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Ketçap 342 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Gıda ve yemek malzemeleri içinde çeşitli soslar da yer almaktadır. Ketçaplar özellikle fastfood yiyeceklerin vazgeçilmezleri arasındadır. Gerek kendi hazırladığınız yemeklerde gerekse hazır yemeklerde mutlaka tercih edilen bir sos olarak bilinir. Heinz ketçap tatlı 342gr pls ketçap sevenler için kaliteli bir ürün seçeneğidir. Bütün ketçaplar aynı lezzeti vermez. Bu nedenle seçim yaparken marka konusunda doğru araştırma yapılması gerekir. Kaliteli ketçaplar size yemeğin tadını daha yoğun verirken kalitesiz ketçap kullanımında yemeklerinizin tadının bozulduğunu fark edersiniz. İçeriğindeki malzemelerin kaliteli seçilmesi ketçap kalitesini de etkileyen bir özelliktir. En leziz Heinz ketçap ürünlerini CarrefourSA reyonlarında bularak sepetinize atabilirsiniz.

Ketçap, mayonez ve soslar reyonuna geldiğinizde aradığınız Heinz ketçap tatlı 342 gr pls ürünlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu leziz ketçapları pizzalarınızda, kızartmalarınızda ve diğer yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Acılı ketçap sevmeyenler veya acı yiyemeyenler için Heinz tatlı ketçap son derece uygun bir seçenektir. Dilerseniz sizler de mağazamıza uğrayarak ilgili reyonlardan alışverişe başlayabilirsiniz. Ketçap alışverişiniz için ikinci seçeneğiniz online mağazamızdır. Firmamıza ait sitemiz üzerinden siparişlerinizi verebilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Domates(100 g ketçap 148g domates içermektedir), sirke, şeker, tuz, baharat ve bitki özütleri(kereviz içerir), baharat.

Alerjen Bileşenler
Kereviz içerir.

Menşei Ülke
Hollanda

Muhafaza Şartları
Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz ve 8 hafta içerisinde tüketiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Heinz Gıda A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 102
Enerji (kj) 435
Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 23.2
Şekerler (g) 22.8
Protein (g) 1.2
Tuz(g) 1.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız