Heinz Ketçap 460 G #30064256 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Ketçap 460 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
67,50 TL

Heinz Ketçap 460 g
Dalından kopmuş taze domatesler arasından büyük titizlikle seçilerek hazırlanan ketçap, kendine has tadıyla yemeklerinize lezzet şölenleri yaşatıyor. Katkısız ve doğal içerikli olan 460 gram ağırlığındaki ketçap, pratik kullanım sağlayan renkli plastik şişesinde satışa sunuluyor.
CarrefourSA reyonlarının ketçap bölümünden rahatlıkla erişebileceğiniz ürün, açılmadığı sürece son kullanma tarihine kadar tazeliği koruyor. Açtıktan sonra da renkli şişesinde uzun süre muhafaza edebileceğiniz ketçabı ailenizin sevdiği yemek alternatiflerinde renk ve lezzet katmak amaçlı tercih edebilirsiniz. Çocuklarınızın fast food isteklerini gidermek amaçlı patates, köfte ve marul gibi gıdalarla zenginleştirerek hazırlayacağınız ev tipi hamburgerler arasına ekleyerek daha sağlıklı beslenmelerine destek olabilirsiniz. Dilerseniz pratik şekilde hazırlayacağınız sabah kahvaltılarında yapacağınız tostlar arasında mayonezle beraber değerlendirebilirsiniz.

Taze domates kokusu ile beğeninize sunulan Heinz Ketçap 460 G, üstelik akşam yemeklerinde ve ara öğünlerde kullanılmak içinde oldukça uygundur. İster çocuklarınızın ve diğer aile fertlerinizin sevdiği spagetti makarnalar üzerini süsleyerek tüketebilir; isterse de patates, köfte ve salata üçlüsüyle oluşturduğunuz lezzetli ev menülerinizde kullanarak renkli sunumlar eşliğinde afiyetle yiyebilirsiniz.

Ara öğünlerinizin ve atıştırmalıklarınızın daha renkli olmasını sağlayan ketçabı hemen sepetinize ekleyerek satın alabilir, pratik lezzet deneyimine şahit olabilirsiniz.
Ürün Kodu: 293108
İçindekiler Bilgisi
Domates(100 Gr Ketçapta 148 Gr), Sirke, Şeker, Tuz, Baharat Ve Bitki Özütleri(Kereviz İçerir), Baharat

Alerjen Bileşenler
Kereviz içerir.

Menşei Ülke
Hollanda

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz.Kullanmadan önce çalkalayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Hedef Grup Satış Dağıtım San ve Tic. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 102
Enerji (kj) 435
Yağ (g) 0.1
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 23.2
Şekerler (g) 22.8
Protein (g) 1.2
Tuz(g) 1.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız