Heinz Kırmızı Biberli Acı Sarımsaklı Sos 300 Gr #30121667 | CarrefourSA
Marka: HEINZ

Heinz Kırmızı Biberli Acı Sarımsaklı Sos 300 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

Heinz Sarmsaklı Acı Sos 300ml

Kimi yemekler tek başına lezzetiyle keyifli yemekler yemek için yeterli olurken kimi yemekler de ancak soslarıyla birlikte tadına zenginlik katılarak tüketilen yemeklerden olmaktadır. Sos denince ilk akla gelen markalardan olan Heinz da bu yemeklerde kullanılabilecek olan sosları size sunmaya devam ediyor. Her geçen gün kendini geliştiren ürünleri ile ortaya çıkan Heinz, heinz sarmsaklı acı sos 300ml ürününü sizlere sunuyor. Pratik kapaklı kutusu sayesinde kolaylıkla kullanılabilir durumda olan ürün özellikle acı biber severler için en ideal ürünlerden oluyor. Heinz Sarmsaklı Acı Sos ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının gıda ve yemek malzemeleri reyonlarında ketçap, mayonez ve soslar arasında kolaylıkla bulabileceğiniz ürünü kırmızı biber ve sarımsaktan hazırlanmış özel içeriği ile ikisinin uyumunu yemeklere yansıtan başarılı ürünlerden biri oluyor. Farklı mezelerin hazırlanmasında da kolay bir kullanım sağlayan heinz sarmsaklı acı sos 300ml ürünü pizza, makarna, pilav, patates kızartması ve hamburger gibi yemeklerde farkını ortaya koyacak derecede lezzetini hissettiriyor. Yemeklerinize eşsiz bir lezzet katmak istediğiniz durumlarda ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
SU, ŞEKER, DOMATES SALÇASI, KIRMIZI BİBER(%13,5), SİRKE, TUZ, KIVAM ARTTIRICI(KSANTAM GAM), SARIMSAK TOZU(0,5%), SOĞAN, ACI BİBER AROMA VERİCİSİ, ACI BİBER YAĞI(0,02%).

Alerjen Bileşenler
İZ MİKTARDA HARDAL, SOYA, KEREVİZ İÇEREBİLİR.

Menşei Ülke
Mısır

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE MUHAFAZA EDİNİZ. KULLANMADAN ÖNCE İYİCE ÇALKALAYINIZ. AÇILDIKTAN SONRA BUZDOLABINDA MUHAFAZA EDİNİZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Heinz Gıda A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 158
Enerji (kj) 670
Yağ (g) 0.8
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 37
Şekerler (g) 30
Protein (g) 0.7
Tuz(g) 2.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız