Hero Baby Muzlu Portakallı / Büyük Porsiyon #30126041 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Muzlu Portakallı / Büyük Porsiyon

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Hero Baby Muzlu Portakallı / Büyük Porsiyon

Beslenme, bebek dünyası içerisinde 6 aydan itibaren mamalar ile sağlanabilen bir işlev olurken, bu konuda kullanacağınız mamayı da iyi tercih etmeniz gerekir. Bebek ve küçük çocuk ek gıdası olarak kullanabileceğiniz ve C vitamini kaynağı olan Hero Baby Muzlu Portakallı / Büyük Porsiyon ürünü 6 aydan itibaren bebeklerin beslenmesinde bir ek gıda olarak tercih edilebiliyor. Hero Baby mama ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Bebek Dünyası reyonu içerisinde Bebek Mamaları ve İçecekleri bölümü ve Devam Mamaları kısmında bulabileceğiniz bu ürün, içeriğinde elma ve 8 adet farklı tahıl bulundurarak besleyici bir özellik oluşturuyor. Bu sayede Hero Baby Muzlu Portakallı / Büyük Porsiyon ürününün kullanılması ile birlikte bebekleriniz için en doğru beslenmeyi oluşturabilirsiniz.

Organik sertifikalı olarak bahçelerde yetiştirilen meyveler ile üretilen ve uluslararası sertifikalandırmaya sahip olan bu ürün, koruyucu katkı maddesi, zirai tarım ilacı kalıntısı, tatlandırıcı ve gluten içermez. Bir C vitamini kaynağı olarak, bebeklerinizin alerji riski ile karşılaşması gibi sıkıntılar oluşturmadan sağlıklı ve güvenli bir şekilde keyifle beslenmesini sağlar.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız