Hero Baby Organik Elmalı Şeftali Ek Gıda 120 G #30162682 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Organik Elmalı Şeftali Ek Gıda 120 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
37,50 TL

adet
Türk Gıda Kodeksi Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdaları Tebliği’ne uygun olarak uluslararası standartlarda üretilen Hero Baby’nin Organik Kavanoz Mama Serisi; bebekler için ve özel olarak yetiştirilen, sertifikalı organik meyvelerden üretilmiştir. Bebeğini en doğal, besleyici ve kaliteli besinlerle beslemek her annenin önceliğidir. • Organik sertifikalı bahçelerde yetişen meyvelerle üretilmiştir. • Uluslararası sertifikalandırma kurumu ECOCERT IMO tarafından sertifikalandırılmıştır. • Koruyucu katkı maddesi, tatlandırıcı, zirai tarım ilacı kalıntısı içermez. • İlave şeker içermez • C vitamini kaynağıdır. • Gluten içermez. • Hero Baby Organik Elmalı Şeftalili kavanoz mamasını 6. aydan itibaren bebeğinize yedirebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Elma püresi(%45),şeftali püresi(%25),su,elmasuyu konsantresi(%7,8),pirinç unu,pirinç nişastası,L-aksorbik asit(C vitamini).

Alerjen Bileşenler
Gluten içermez.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kapağı açılmadan önce serin kuru ve güneş ışığından uzak bir yerde saklanmalıdır.Açıldıktan sonra kapağı kapalı buzdolabında saklanmalı ve 24 saat içerisinde tüketilmelidir.

Kullanım Talimatı
Ek gıdayı kullanmadan önce bir kaşık ile karıştırınız. Bu ürün ilgili sağlık profesyonelinin tavsiyesi ile kullanılmalıdır.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-005076

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 71
Enerji (kj) 300
Yağ (g) 0.2
Karbonhidrat (g) 16.7
Şekerler (g) 12
Protein (g) 0.5
Vitamin C (mg) 25
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız