Hero Baby Sütlü 8 Tahıllı Peynirli Pekmezli 480g #30162691 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Sütlü 8 Tahıllı Peynirli Pekmezli 480g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Hero Baby Sütlü 8 Tahıllı Peynirli Pekmezli 480g

Bebek dünyasının lezzetli mamalarından biri olan Hero Baby sütlü 8 tahıllı peynirli pekmezli 480g ile bebekleriniz yalnızca ihtiyacı olan besini almakla yetinmeyecektir. A, B6, C, B12 ve D vitaminlerini içeriğinde barındıran bu ürün folik asidin de kaynaklarından biri olacaktır. Tabi faydaları bunlarla sınırlandırılmayan ürün bebeğiniz için özel olarak geliştirilen gelişimlerini ise bu ölçüde düşünen kaliteli mamalardan biri konumundadır. Demir, çinko ve kalsiyuma içeriğinde yer veren ürün oldukça kolay bir şekilde kısa sürede hazırlanabilmektedir. Hazırlığı için suyun yeterli olduğu ürün bebeklerinizin 6. ayından itibaren rahatlıkla kullanabileceği ürünler arasında yerini alacaktır. O halde hem lezzeti hem de besleyici özelliğiyle dikkat çeken bu ürün için CarrefourSA reyonlarında yerinizi almayı unutmayın.

Devam mamaları arasındaki hazırlanacak kutu besinler bölümünden kolaylıkla bulabileceğiniz Hero Baby sütlü 8 tahıllı peynirli pekmezli 480g bebeklerle küçük çocuklar için düşünülmüş ek gıdalardan biridir. Sütlü, pekmezli, peynirli ve 8 tahıllılığıyla ön plana çıkan bu ürün çocuklarınızın ihtiyacı olan kaliteli içeriğiyle uygun fiyatları da temel alarak karşınıza çıkarılmaktadır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız