Hero Baby Sütlü 8 Tahıllı Meyveli 240g #30099958 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Sütlü 8 Tahıllı Meyveli 240g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Hero Baby Sütlü 8 Tahıllı Meyveli 240g

Bebeğinizin sağlıklı bir şekilde gelişimini sürdürmesi için Hero Baby Sütlü Meyveli 8 Tahıllı 250 g'ı ek gıda olarak güvenle kullanabilirsiniz. Tahıl olarak buğday, mısır, pirinç, yulaf, arpa, çavdar, akdarı ve darı içeren ürün, bebeğinizin büyümesi ve gün geçtikçe artan besin gereksinimini karşılaması açısından oldukça önemli bir yere sahip olması ile öne çıkıyor. Ayrıca, içerisinde bulunan muz, elma, armut ve portakal gibi lifli meyveler ile hazmı da daha kolay bir hale getiriyor. Hero Baby Sütlü Meyveli 8 Tahıllı ek gıdayı, bebeğinizin altıncı ayından itibaren anne sütüne ek olarak ya da anne sütünden sonra devam niteliğinde kullanabilirsiniz.

Hijyenik koşullarda üretilmiş olan Hero Baby'yi, devam sütünün yanı sıra pek çok faydalı vitamin ve mineral içermesi nedeni ile 3 yaşına kadar olan çocuklarınız için de besleyici bir ek gıda olarak tercih edebilirsiniz. Ayrıca, CarrefourSA reyonlarındaki Hazırlanacak Kutu Besinler bölümünde bulunan ürünler arasında pişirmeye gerek olmadan, yalnızca su ile hazırlanan bir mama olması sayesinde ebeveynler için de oldukça kolaylık sağlıyor. Bebeğinizin gereksinim duyduğu enerjiyi rahatça karşılayabileceğiniz ürünü alışveriş sepetinize hemen ekleyebilir ve ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

Ürün Kodu: 98861

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız