Hero Baby Sütlü Pirinçli Muzlu 240g #30088149 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Sütlü Pirinçli Muzlu 240g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Hero Baby Sütlü Pirinçli Muzlu 240g

Bebeklerin beslenmesinde 6. aya kadar anne sütünün önemi yadsınamaz bir gerçek; ancak anne sütünün yetersiz olduğu veya herhangi bir nedenle anne sütü verilememesi gibi durumlarda ya da ek gıdalara geçişte hazırlık aşamasını erkene almak isteyen anneler için hazır mamalar, büyük bir yardımcılardır. Hazırlanacak Kutu Besinler reyonundan sizlerin kullanımına sunulan Hero Baby Sütlü Muzlu Pirinçli 250 g, 4.aydan itibaren, anne sütüne ek olarak bebeklerin beslenmesi için kullanılabilir.

Hero Baby kalitesi ve güvencesi ile üretilen sütlü muzlu ve pirinçli kaşık mamaları; enzimatik hidroliz yöntemi ile üretildiğinden hazımları kolaydır. İçeriklerindeki prebiyotikler ile bebeğinizin sindirim sistemini desteklerler. Tamamen doğal tahıllar kullanılarak üretilen sütlü, muzlu ve pirinçli kaşık maması, tahılların tüm faydalarını sağlar. Sindirimi en kolay tahıl olan pirinç sayesinde, bebeğinizin ek gıdaya geçişinde 4. aydan itibaren güvenle kullanılabilir.

Bebeğinizin günlük enerji, vitamin, protein ve lif ihtiyacını karşılayabileceğiniz Hero Baby, içerdiği demir sayesinde de bebeğinizin demir ihtiyacını karşılayarak anemi oluşmasını önler. Kutu üzerindeki talimatlara uyarak kolaylıkla hazırlayabilir ve bebeğinizi güvenle besleyebilirsiniz.

Hero Baby kaşık mamasını denemek için ürünü hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 165619

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız