Hero Baby Sütlü Pirinçli Ekonomik paket 480g #30085687 | CarrefourSA
Marka: HERO BABY

Hero Baby Sütlü Pirinçli Ekonomik paket 480g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Hero Baby Sütlü Pirinçli Ekonomik paket 480g

Hero Baby Sütlü Pirinçli 500 g, Hazırlanacak Kutu Besinler reyonunda bebeğinizin damak tadına sunuluyor.

Sütlü pirinçli mama, 4 ay ile 36 ay arasındaki bebekler için ek gıda maddeleri içeriyor. 4. ay itibarı ile devam mamalarına başlatılması gereken bebekler için şeker ilavesiz, vitamin ve mineral katkılı olarak hazırlanan Hero Baby pirinçli mama; kalsiyum, çinko ve demir ile destekleniyor.

Devam sütü içermesi nedeniyle suyla hazırlanması yeterli oluyor. Ek gıda olarak devam mamalarına ihtiyaç duyan bebeklerin başlangıçta hazmı kolay olan pirinç ile beslenmesi öneriliyor. Sindirimi kolay olması için Hero Baby mamalar glüten içermiyor. Kaşık maması olan sütlü ve pirinçli Hero Baby, ekstra su kullanılırsa biberon tüketimine uygun bir şekilde hazırlanabiliyor. Anne sütünden sonra bebeğinizin ihtiyaç duyacağı vitamin, enerji desteği ve minerallerle zenginleştirilmiş sütlü pirinçli bebek maması, ek gıdaya geçiş aşamasında bebeğinizin ihtiyaç duyabileceği lif ve tahıl oranını bir öğünde karşılamaya yönelik olarak farklı lezzetlerle sunuluyor.

Sütlü Pirinçli Bebek mamasını istediğiniz miktarda sepetinize ekleyerek hemen satın alabilir; bebeğinize veya küçük çocuğunuza sağlıklı ve pratik öğünler hazırlayabilirsiniz.

Ürün Kodu: 313350

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız