Hipp Organik Çocuk Bisküvisi 150 g #30016461 | CarrefourSA
Marka: HIPP

Hipp Organik Çocuk Bisküvisi 150 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Hipp Organik Çocuk Bisküvisi 150 Gr

Bebek dünyası reyonu içerisinde bulunan ürünler, bebekler ve ebeveynler için üretilmiş olan pek çok ürünü kapsamaktadır. Hem bebeklerin hayatlarını devam ettirebilmeleri için ürünler yer almakta hem de ebeveynlerin yaşamlarını kolaylaştıran ürünler bu reyon içerisinde bulunmaktadır. Bu ürünlerden biri olan Hipp Organik Çocuk Bisküvisi 150 Gr 1 ile 3 yaş arası çocuklar için hazırlanmıştır. Bisküviler buhar ısısında pişirilmiştir. İçerisinde ilave şeker bulunmaz. Yüksek oranda B1 vitamini ilavelidir. Şeker içeriği tamamen organik elma suyu konsantresinden elde edilmiştir. Gevrek yapısı sayesinde çabuk kırılmaz ve ufalanmaz. Özel tasarımı ile bebeklerin kendi başlarına da yemesini ve yemeyi öğrenmesini sağlar. Bu doyurucu, lezzetli ve öğretici ürüne CarrefourSA reyonlarında en uygun fiyatlar dâhilinde ulaşabilirsiniz.

Hipp Organik Çocuk Bisküvisi 150 Gr ürününe bebek bisküvileri içerisinde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız