Hipp Organik Sebze Karışık 125 Gr #30034268 | CarrefourSA
Marka: HIPP

Hipp Organik Sebze Karışık 125 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
52,50 TL

adet
CarrefourSA reyonlarından hazır besinler - kavanozlar bölümünden bebeklerinize ulaşan Hipp Organik Sebze Karışık Mama ile hayatınız kolaylaşıyor. Bebekleriniz için özenle seçilmiş, organik sebzelerden üretilmiş kavanoz maması ile içiniz rahat olarak bebeklerinizi besleyebilirsiniz. Fasulye, patates, havuç, karnabahar gibi birbirinden besleyici sebzelerin karışımı ile oluşturulan kavanoz mamaları, içeriğindeki omega 3 takviyesi ile de dikkat çekiyor. 125 gramlık özel kapaklı cam kavanoz ambalajlarda sunulan mamalar, kırılmaz özelliği ve taşınabilir boyutta olması sebebiyle taşıma kolaylığı da sağlıyor. Parkta, gezide, alışverişte, tatilde, misafirlikte ve her yerde kurtarıcınız olarak karşınıza çıkan mamalar, evde de beslenme saatlerinde imdadınıza yetişiyor. Besleyici özellikler içeren en güzel organik sebzeleri ve vitaminleri içeriğinde barındıran sebze mamasını bebekler hem keyifle tüketiyor, hem de ihtiyaçları olan besin değerlerini de alarak gelişimlerini tamamlıyor. En güzel ve en doğal ortamlarda yetiştirilen sebzeler, yine en hijyenik ortamlarda, vitamin değerini kaybetmeden, püre haline getirilerek ambalajlanıyor ve bebeklerinize güvenle ulaşıyor. Siz de ürünü denemek ve bebeklerinizi mutlu etmek isterseniz, hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
%73 Sebzeler* (%39 havuç*, %14 patates*, %10 bezelye*, %10 karnabahar*),su, %1,3 düsük erusik asitli kolza yagı*. *organik tarım metoduyla üretilmistir

Menşei Ülke
MACARİSTAN

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
HİPP DIS TİCARET LTD.STİ.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 41
Enerji (kj) 170
Yağ (g) 1.4
Doymuş Yağ(g) 0.1
Tekli Doymamış Yağ(g) 0.9
Çoklu Doymamış Yağ(g) 0.4
Karbonhidrat (g) 4.7
Şekerler (g) 2.2
Lif(g) 2.4
Protein (g) 1.2
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız