Hipp Şeftali Püresi 125 Gr #30034674 | CarrefourSA
Marka: HIPP

Hipp Şeftali Püresi 125 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
47,50 TL

"Hipp Seftali Puresi 125 g Lezzeti ve içerdiği besin değerleriyle bebeğinizin damak tadına uygun olan Hipp Şeftali Püresi CarrefourSA reyonlarında sizlere sunuluyor. İlave şeker içermeyen, organik şeftali püresini bebeklerinize dördüncü ayın sonundan itibaren güvenle yedirebilirsiniz.Zengin vitamin deposu olan şeftali, püre halinde 125 gramlık kavanozlarda CarreforSA reyonlarında hazır besinler-kavanozlar bölümünde sizlere sunuluyor. Devam maması niteliğinde olan püreyi, ek gıda takviyesi olarak bebeğinize ara öğünlerinde yedirebilirsiniz. Ayrıca kolay taşınılabilirliği ve pratik kullanımı sayesinde seyahatlerinizde de bebeğinize pratik ve lezzetli ara öğünler sunabilirsiniz. Dördüncü ay sonunda anne sütünün yanında ek gıda takviyesi alan bebeğiniz için ideal ve lezzetli bir atıştırmalık olan şeftali püresini, dilerseniz hemen sepetinize ekleyebilir ve bebeğinizin damak tadına sunabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
%89 meyve* (%80 seftali*, %9 armut*), su, mısır unu*, C vita mini (L-askorbik asit). *organik tarım metoduyla üretilmistir

Menşei Ülke
MACARİSTAN

Muhafaza Şartları
SERİN VE KURU YERDE SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
HİPP DIS TİCARET LTD.STİ.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 52
Enerji (kj) 220
Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 10.9
Şekerler (g) 8
Lif(g) 1.9
Protein (g) 0.9
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız