Hobby Şampuan Defne Yağı ve Orkide Özlü 600 ml #30096890 | CarrefourSA
Marka: HOBBY

Hobby Şampuan Defne Yağı ve Orkide Özlü 600 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Hobby Şampuan Defne Yağı ve Orkide Özlü 600 ml

Saçlarınız dış görünüşünüzü şekillendiren ve size güzellik katan en önemli vücut ayrıntıları olarak, kişisel bakım noktasında iyi bir bakım ve temizlik ile birlikte korunması gereken bir yapı oluşturuyor. Bu korumanın oluşturulması için kullanılabilecek şampuan ürünü konusunda Hobby markasını tercih ederek, kaliteli bir kullanım oluşturan Hobby Şampuan Defne Yağı ve Orkide Özlü 600 ml ürünü ile saçlarınızda güçlü ve sağlıklı bir görünüm oluşturabilirsiniz. Hobby ürünlerine CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

CarrefourSA reyonları içerisinde Saç Bakım ve Aksesuar bölümünde bulunan Hobby Şampuan Defne Yağı ve Orkide Özlü 600 ml ürünü, protein şampuanı özelliği ile birlikte buğday özlü bir içeriğe sahip olarak ince ve yağlı saçlar için özel bir kullanım oluşturuyor. Defne yağı ve orkide çiçeği özüyle zenginleştirilmiş bir formüle sahip olan bu ürün, saçınıza bakım yapar, canlandırma oluşturur ve saçınıza hacım kazandırır. Bu işlem için defne yağı saç diplerini güçlendirirken, kırılmış saçları onarır ve dolgun saçlar sağlamanız için yardımcı olur. Orkide çiçeği ise saçın nemlendirilmesi sağlayarak, besler ve doğal bir parlaklık oluşturur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız