Hotpoint SPIW312A3HP 12BTU A+++ Klima #30274288 | CarrefourSA
Marka: HOTPOINT

Hotpoint SPIW312A3HP 12BTU A+++ Klima

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Hotpoint SPIW312A3HP 12BTU A+++ Klima

 

SOĞUTMA VERİMLİLİĞİ: A+++

ISITMA VERİMLİLİĞİ: A++

INVERTER TEKNOLOJİ: Ortamdaki ısıtma/soğutma ihtiyacına göre kompresör hızını kontrol ederek istediğiniz sıcaklık değerlerine ve istediğiniz konfora ulaştıran teknoloji.

JET (HIZLI) SOĞUTMA: Sadece 10 dakikada 5 derece düşürür, konforunuzu arttırır.

4D HAVA AKIŞI; 4 yönlü hava akışı imkanı sunan özel tasarımıyla odadaki sıcak-soğuk havanın her alanda eşit miktarda dağılmasını sağlar, homojen sonuçlar sunar.

HD ÇİFT FİLTRE: HD filtre ile normal filtrelerden %53 oranında daha fazla tozu hapseder ve HEPA Filtre ile 24 saat içinde %99,9 oranında ortamı bakterilerden temizler. Özellikle astım, alerji gibi hastalıkları olan Kullanıcılar için idealdir.

YENİ AKILLI NEM KONTROL: En konforlu ortam için gerekli nem dengesini otomatik olarak ayarlayan teknoloji.

SESSİZ ÇALIŞMA: Orta hızçalışma ortamında %41 oranında gürültü seviyesini azaltır. Bir ağacın yaprakları arasındaki esintinin sesine eşdeğer, konuşma sesinden daha az ses sunar.

ROUND U FONKSİYONU: Uzaktan kumandanız çevrenizdeki sıcaklığı algılayıp iç üniteye ileterek istediğiniz havanın oluşturulmasını sağlar.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız