Hot Wheels Ejderha Macerası Oyun Seti #30166141 | CarrefourSA
Marka: HOTWHEELS

Hot Wheels Ejderha Macerası Oyun Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Hot Wheels Ejderha Macerası Oyun Seti

 

Çocuklar için birbirinden eğlenceli oyunlar yaratan Hot Wheels, Ejderha Macerası Oyun Seti ile heyecan ve adrenalini evlere taşıyor. Dev boyutlarda ve gürültücü bir ejderha tarafından kuşatılan şehri kurtarmak için Hot Wheels arabası ile mücadele vermesi gereken çocuklar, bu oyunu oynarken hem heyecan hem de rekabet duygusunu doyasıya yaşayacaklar. 

 

Ejderhayı Devir, Şehri Kurtar!

 

Hot Wheels'ın aksiyon dolu oyununda, ejderhayı binanın tepesinden düşürerek şehri kurtarmak eğlenceli bir hedef haline geliyor. Adrenalini tırmandırmak için özel tasarlanan Hot Wheels parkuru ve oyun için seçilen karizmatik Hot Wheels arabası, hızı ve manevralarıyla parkuru ateşe veriyor. Şehri dev ejderhadan kurtarmanın tek yolu, gaza basarak ejderhayı düşürmek. 

 

Güçlü HW Kamyonu Pisti Ateşliyor

 

Oyunun en önemli parçalarından biri olan Hw Kamyonu, güçlü fırlatma rampası ile ejderhayı tam 12'den vurmaya yardımcı oluyor. Fırlatma butonuna kim daha hızlı basarsa, ejderhayı alt edebilecek güce sahip olma şansını yakalıyor. Diğer Hot Wheels setleri ile de uyum sağlayan Ejderha Macerası Seti, 4 yaş üzeri çocuklar için eğlenceli ve heyecanlı bir erkek çocuk oyuncağı alternatifi olabilir. Oyun keyfini doyasıya yaşamak için erkek oyuncakları kategorisinde sunulan oyun setine hemen sahip olabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız