Huawei Huaweı Watch Gt3pro 46mm Titanyum Blc #30392542 | CarrefourSA
Marka: HUAWEİ

Huawei Huaweı Watch Gt3pro 46mm Titanyum Blc

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
6.499,00 TL

GENEL ÖZELLİKLER
BOYUTGenişlik: 46.6 mm | Yükseklik: 46.6 mm | Kalınlık: 10.9 mm *Ürün boyutu, ürün ağırlığı ve ilgili özellikler yalnızca teorik değerlerdir. Tek tek ürünler arasındaki gerçek ölçümler değişiklik gösterebilir. Tüm özellikler gerçek ürüne tabidir.
AĞIRLIKAğırlık: Yaklaşık 54 g (Kayışsız) *Ürün boyutu, ürün ağırlığı ve ilgili özellikler yalnızca teorik değerlerdir. Tek tek ürünler arasındaki gerçek ölçümler değişiklik gösterebilir. Tüm özellikler gerçek ürüne tabidir.
MALZEMETitanyum kompozit + Seramik arka kasa + Safir cam ekran
EKRAN
BOYUT1.43 inç *Ekranda yuvarlatılmış köşeli tasarımla, standart dikdörtgene göre ölçüldüğünde ekranın köşegen uzunluğu 1.39 inçtir (gerçek görüntülenebilir alan biraz daha küçüktür).
EKRAN TÜRÜAMOLED
ÇÖZÜNÜRLÜK466 x 466 *Dokunmatik Ekran, kaydırma ve dokunma hareketlerini destekler.
HAFIZA
HAFIZA32 GB
PİL
PİLOrtalama Kullanım Süresi: 14 Gün *Ortalama kullanım süresi saatin kullanım şekline göre farklılık göstermektedir. Pil ömrü kullanıcının alışkanlıklarına ve kullanım sıklığına göre değişmektedir.
ŞARJ BAĞLANTISI
SARJ BAĞLANTISIKablosuz Şarj Beşiği
GEREKSİNİMLER
SİSTEM GEREKSİNİMLERİAndroid 6.0 veya üstü, iOS 9.0 veya üstü
ÇEVRESıcaklık: -20 °C~+ 45 °C I Nem: 5%~ 95%
SENSÖRLER
SENSÖRLERJiroskop | İvmeölçer | Optik Kalp Atış Hızı Sensörü I Hava Basıncı Sensörü I Sıcaklık Sensörü I Manyetometre
ÖZELLIKLER
DÜĞME KONTROLÜGüç Düğmesi I Fonksiyon Düğmesi I Saat tepesine basıp tutma ve döndürme gibi işlemler için destek I Saat çerceve rotasyonu
SU GEÇİRMEZLİK5 ATM değerindeki basınca dayanıklı. *5 ATM sınıfına dahil cihazlar, 22810:2010 ISO standartlarına göre 50 metrelik derinlikteki su basıncına dayanıklıdır. Havuzda ya da denizde sığ bölgelerde kullanılabilir. Ancak tüplü dalış, su kayağı, yüksek hız içeren su sporları veya belirtilen derinlik oranının ötesine geçecek aktiviteler sırasında kullanılmamalıdır.
BLUETOOTH5.2
GPSDesteklenmektedir (Çift bantlı beş takımyıldızı konumlandırma)
HOPARLÖRDesteklenmektedir
MİKROFONDesteklenmektedir
ARAMA YANITLAMADesteklenmektedir

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız