Huggies Drynites Gece Külodu Büyük Erkek 8-15 Yaş 9'lu #30084009 | CarrefourSA
Marka: HUGGIES

Huggies Drynites Gece Külodu Büyük Erkek 8-15 Yaş 9'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 26 adet
122,15 TL 92,95 TL

10,33 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Huggies DryNites Large Erkek Külodu 9'lu

 

Bebek dünyası reyonu içerisinde yer alan ürünler hem bebeklerin hem de ebeveynlerin hayatlarını kolaylaştıran ürünleri bizlere sunmaktadırlar. İşte bu ürünler arasında yer alan bebek bezleri de hem bebeğin daha hijyenik şartlar altında idrarını yapmasını sağlamakta hem de ebeveyne patik bir temizleme işlemi sunmaktadır. Bu ürünler bebek bezleri ve ıslak mendiller reyonu içerisinde yer alan Hug.Drynıtes Large Erkek kolayca giydirilebilir large beden külot bezlerdir. Kilolu bebekler için tasarlanan bu ürün ideal hijyeni ve kolay kullanımı sunar. Dayanıklı yapısı ile sızmayı önler ve tam koruma sağlar. Ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Huggies DryNites Large Erkek Külodu 9'lu ürünü erkek bebekler için Huggies markası tarafından özel olarak tasarlanmıştır. İçerisinde 36 adet ürün bulunmaktadır. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden adetini belirleyebilir ve sepete ekleyebilirsiniz. Ardından alışverişinize kaldığınız yerden keyiflice devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz. Ürün vermiş olduğunuz adrese aynı gün içerisinde teslim edilecektir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız