Huggies Drynites Gece Külodu Küçük Erkek 4-7 Yaş 10'lu #30084031 | CarrefourSA
Marka: HUGGIES

Huggies Drynites Gece Külodu Küçük Erkek 4-7 Yaş 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 26 adet
122,15 TL 92,95 TL

9,30 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Huggies DryNites Small Erkek Külodu 10'lu
Tuvalet eğitimine alışma süreci sonrasında birçok çocuk geceleri altını ıslatma sorununu yaşar. Bu sorun çok küçük bir nedenle kaynaklanıyor ve çözümü oldukça kolay olsa da, ıslak yatak karşısında utanan çocuk bu durumla baş etmede zorluk yaşar. İyileşme sürecinde çocuğunuzu desteklemek ve onu içine daha çok kapanmaktan korumak için geliştirilen Huggies DryNites Small Erkek Külodu 10'lu, hem sizin hem çocuğunuzun daha rahat geceler geçirmesini sağlar.
Yaşı ilerlemesine rağmen geceleri altını ıslatan çocuklarda bu durumun genellikle psikolojik sebeplerden kaynaklandığı görülmektedir. Zamanla geçecek bu sorun yaşanırken çocuklara anlayış göstermek kadar, onların özgüvenini yerine getirmek için destek olan ürün, 4 ila 7 yaş arasında kullanım için uygundur. Külot şeklinde olması hem kolay giyilmesini, hem de büyümekte olan çocuğunuzun bezleniyor hissini yaşamasına engel olur. Yoğun emici özelliğiyle sızdırma problemi yaşatmaz.
CarrefourSA reyonlarında bebek bezleri bölümünde bulunan ürün, 17 ila 30 kilo arasındaki çocuklar için uygundur. Siz de çocuğunuzun uykusu bölünmeden ve ıslak yatak problemi yaşamadan geceler geçirmek için ürünü tek tıkla sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 310778
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız