Huggies Drynites Gece Külodu Küçük Kız 4-7 Yaş 10'lu #30084032 | CarrefourSA
Marka: HUGGIES

Huggies Drynites Gece Külodu Küçük Kız 4-7 Yaş 10'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 21 adet
122,15 TL 92,95 TL

9,30 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet

Huggies DryNites Small Kız Külodu 10'lu

 

4-7 Yaş arasındaki kız çocukları için tasarlanan Huggies DryNites Small Kız Külodu 10'lu Bebek Bezleri reyonunda sunuluyor. 10 adet ürün içeren paket, kolay açma yeri sayesinde pratik kullanım sunuyor. Altını ıslatan çocuklar için özel tasarlanan ürün, yüksek emiş gücü ile ve kolay giyilebilen külot yapısı ile tercih ediliyor.
İç çamaşırını anımsatan ürün, kız çocukları için farklılaştırılmış emicilik alanı ile 17 – 30 kg arasındaki çocuklar için üretiliyor. DryNites tedavi edici bir özellik taşımamakla birlikte, altına kaçıran çocukların gece boyu kuru kalmalarını sağlayarak daha rahat uyumalarına yardımcı oluyor. Böylece yatağı ve pijamaları ile temiz bir ortamda uyuyan çocuklar, yeni güne mutlu başlıyor.
Ürün üstündeki sevimli desenlerle de çocukların beğenisini kazanıyor. Uyku saatinden önce alınacak bazı önlemlerle bu sorunların üstesinden gelmek kolaylaşıyor. Çocuklara yatmadan önce son bir kez tuvalete gitme alışkanlığı kazandırmak, daha kuru gece uykuları geçirmelerine yardımcı oluyor. Uyku zamanına yakın sıvı tüketimini azaltmak da çocuklara bu konuda destek olması sebebi ile öneriliyor. Çocuğunuzun altına kaçırma problemi varsa, ürünü hemen sepete atarak kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 310779
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız