Huggies Little Swimmers Mayo Bebek Bezi 5-6 Numara 12-18 Kg 11'li #30026651 | CarrefourSA
Marka: HUGGIES

Huggies Little Swimmers Mayo Bebek Bezi 5-6 Numara 12-18 Kg 11'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
169,95 TL

15,45 TL / Adet

Huggies Lİttle Swimmers Medium – Large Bebek Bezi 11’li

Bebekler birçok farklı ürüne ihtiyaç duymaktadır. Geçmişte bu ürünlerin neredeyse hiçbiri piyasada bulunmamakta idi. Bu sebep ile hayat bebekler için daha zor bir hal almakta idi. Ancak günümüzde teknolojinin de gelişmesi ve bebeklerin ihtiyaçlarının daha iyi bir şekilde ortaya çıkması sayesinde bebeklere özel birçok farklı ürün üretilmekte ve piyasaya sunulmaktadır. Bebekler sahip oldukları narin vücut yapısı sayesinde birçok farklı şeye ihtiyaç duymaktadır. Aksi takdirde oldukça kolay bir şekilde zarar görebilmektedirler. BU sebep ile bebeklerin ihtiyaçları tam manası ile karşılanmalıdır. Yüzme eylemi için de bebeklerin normal mayo giymeleri en azından belirli bir yaşa gelinceye kadar uygun olmamaktadır. Huggies Lİttle Swimmers Medium – Large Bebek Bezi 11’li bebeklerin yüzebilmeleri için en uygun koşulları sağlamaktadır. Siz de bu ürün sayesinde bebeğinizin rahat bir şekilde yüzmesini sağlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürün sayesinde hiçbir şekilde bebeğinize zarar gelmesinden korkmadan yüzmesine izin verebilirsiniz.

Bebek bezleri ve ıslak mendiller reyonunu ziyaret ederek Huggies Lİttle Swimmers Medium – Large Bebek Bezi 11’li ürününü bulabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız