Huggies Little Swimmers Mayo Bebek Bezi 3-4 Numara 7-15 Kg 12'li #30026654 | CarrefourSA
Marka: HUGGIES

Huggies Little Swimmers Mayo Bebek Bezi 3-4 Numara 7-15 Kg 12'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
169,95 TL

14,16 TL / Adet

Hug Little Swimmers Small

 

Bebek dünyası reyonunda bebeğinizin ihtiyacı olan tüm ürünleri ve Hug Little Swimmers Small bebek bezlerini bulabilirsiniz. Yüzme bezi diğer bezlerden farklı özelliklerle donatılmıştır. Özel emici taneciklere sahip olan bu bezler suya girildiğinde şişme gibi bir sorun çıkarmaz. Diğer bebek bezleri suda şişerek bebeğinizin hareket etmesini zorlaştırır. Yan taraflarındaki koruyucu bariyerler son derece etkili ve önlem niteliğindedir. İç yüzeyindeki emici bölgeler ile bu bariyerler sayesinde deniz veya havuz içinde istenmeyen durumlarla karşılaşmazsınız. Yüzme bezinin suda şişmemesi bebeğinizin rahat hareket etmesi için de önemlidir. Little Swimmers bebek bezini bebeğinize külot şeklinde giydirebilirsiniz. Böylece tatilinizde size zorluk çıkarmadan kullanma imkânı tanır. İstendiğinde kenarlarından yırtılma olanağı da vardır. Tatilinizi kolaylaştıracak yüzme bezlerini CarrefourSA reyonlarında bularak sepetinize ekleyebilirsiniz.

Tatilde geçireceğiniz gün sayısına göre ihtiyacınız kadar yüzme bezini reyonlarımızdan satın alabilirsiniz. Suya girdiğinde şişmeyen, bebeğinizi yormayan, yan bariyerleri yüksek ve rahat olan bu bezi tatil öncesi hazır bulundurarak siz de rahat edin. Yüzme bezlerini mağazamıza gelerek satın alabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız