İçim Beyaz Peynir Light 500 g #30100011 | CarrefourSA
Marka: IÇIM

İçim Beyaz Peynir Light 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
İçim Beyaz Peynir Light 500 g

Kahvaltı sofraları ve atıştırma sofralarının olmazsa olmazı peynirdir. İçerdiği yüksek orandaki kalsiyum ve fosfor ile çocuk ve genlerde kemik, kas ve beyin gelişimine önemli derecede fayda sağlayan peynir aynı zamanda ileri ve orta yaşlı tüketicilerin de kemik erimesi ve kas kaybı gibi sorunlarını engellemektedir. Fakat peynirin içerdiği yüksek süt yağı ve yapısında bulunan tuzun kimi bünyelere faydadan çok zararı olabilmektedir. İçim markası tam da bu nedenle İçim beyaz peynir light 500 g üretilmiştir.

İçim beyaz peynir light 500 g ürünü en taze sütlerden el değmeden entegre fabrikalarda üretilmiştir. Güvenle siz ve sevdiklerinizin tüketebileceği İçim marka light peynir lezzeti ile de damaklarınızı şenlendirecektir. İster kahvaltı masalarınızda ister sandviçlerinizde olsun her zaman istediğini şekilde gönül rahatlığı ile ürünü tüketebilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan İçim markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında süt ve kahvaltılık bölümünde bulunan yarım yağlı beyaz peynir (inek) reyonunda İçim marka granül kahve seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız