İçim İncirli Tahıllı Kefir 260 ml #30173815 | CarrefourSA
Marka: IÇIM

İçim İncirli Tahıllı Kefir 260 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

İçim İncirli Tahıllı Kefir 260 ml

Orta Asya ve Kafkasların uzun yıllar yaşamalarının sırrı olarak görülen, insan sağlığına katkıları nedeni ile mucize içecek olarak da adlandırılır. Orta Asya ve Kafkasların bu mucizevi içeceği İçim incirli tahıllı kefir CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

Kefir, çok eski yıllardan beri özellikle Kafkasya bölgesinde yapılan, bugün ise Avrupa ve Amerika ülkelerinde ticari amaçla üretilen süt asidi yardımıyla yapılan köpüklü, koyu kıvamlı (yoğurt kıvamında), hafif ekşimsi fermente bir süt ürünüdür. Bu her açıdan faydalı içeceği sizlere sunan İçim ile artık kefirin tadı daha lezzetli ve çok daha sağlıklı.

Süt ve süt ürünleri pazarına 1998 yılında giren İçim markası olarak, kurulduğu günden bu yana sütten yoğurda, ayrandan kefire, taze peynirden hazır pudinge kadar doğal, lezzetli, kaliteli ve besleyici pek çok ürününü tüketiciyle buluşturuyor. 126 ayrı ürün çeşidi ile İçim, süt ve süt ürünleri pazarında ilk markalar arasında bulunuyor. Ürünleriyle pek çok başarıya imza atan İçim’in lezzeti ve doğallığı ulusal ve uluslararası alanda da takdir kazanıyor.

 

İçindekiler Bilgisi
Pastörize inek sütü, yeşil çaylı elmalı sos(%11)(elma suyu konsantresi, kıvam arttırıcı(nişasta), aroma vericiler(yeşil çay, yeşil elma), yeşil çay ekstraktı, renklendiriciler(beta karaten, klorofil), asitlik düzenleyici(sitrik asit), ke

Alerjen Bileşenler
Süt ve ürünleri içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Buzdolabında (+4 C'de) saklayınız. Ambalajı açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı ve 3 gün içerisinde tüketilmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ak Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Gökgöz Köyü Mevki Pamukova/Sakarya

İşletme Onay No
TR 54-0037

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 54
Enerji (kj) 229
Yağ (g) 1.5
Doymuş Yağ(g) 1
Karbonhidrat (g) 7.5
Şekerler (g) 6.3
Protein (g) 2.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız