İçim Kaymaksız Yoğurt 1500 g #30096716 | CarrefourSA
Marka: IÇIM

İçim Kaymaksız Yoğurt 1500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"İçim Doğal Yoğurt 1500 g

Lezzeti ve doğal yoğurt tadıyla raflardaki yerini alan İçim Doğal Yoğurt, CarrefourSA reyonlarında kaymaklı ve kaymaksız yoğurtlar bölümünde sizin için sunuluyor. Her yaştan insanın severek tükettiği sağlıklı bir gıda olan yoğurt %100 saf üretimiyle öne çıkıyor. Protein ve kalsiyum kaynaklarından biri olan sağlıklı besini çocuklarınıza da güvenle yedirebilirsiniz.

1500 gram ağırlığındaki ürün, plastik ambalajı ve pratik kapağıyla kolayca açılıyor. Ambalajın üst yüzeyi, yoğurdu dış etkilerden koruyacak şekilde iç kapakla muhafaza ediyor. Ürünü açtıktan sonra ihtiyacınız kadarını kullanıp kapağını kapatarak buz dolabında saklayabilirsiniz.

Yoğurdu sade olarak tüketebileceğiniz gibi mantı, erişte ve benzeri geleneksel yemeklerin yanında da servis yapabilirsiniz. Yoğurt çorbası veya ayran yapmak için uygun bir lezzete sahip olan ürünün yağı ve kıvamı da damak tadına hitap ediyor. İçine muz, elma rendesi, kuru üzüm gibi meyveler katarak çocuklarınıza meyveli yoğurt hazırlayabilirsiniz. Diyet dönemlerinde de tüketilebilen gıdalardan biri olan doğal yoğurt ile cacık yaparak ara öğünlerinizde tüketebilirsiniz.

Sofranızda ailece doğal ve lezzetli bir yoğurt tüketmek isterseniz ürünü hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün Kodu: 43973

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız