Igloo İçi Cam Bardaklı Termos 1,8 lt #30046087 | CarrefourSA
Marka: AND

Igloo İçi Cam Bardaklı Termos 1,8 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
24 saate kadar içerisindeki ürünü sıcaklığını veya soğukluğunu muhafaza eden ve 2 adet bardağa sahip İgloo Termos CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü reyonlarımızdan da temin edebilirsiniz.

Termos 1892 yılında Sir James Dewar tarafından icat edilen, yalıtım maddesiyle kaplanmış, içine konulan sıvıyı sıcak veya soğuk olarak tutabilen kap. Kriyojenik alanında yaptığı araştırma sonucunda 1892 yılında İskoç bilim adamı Sir James Dewar tarafından tasarlanmış ve icat edilmiştir. İç hazne cam'dır. Kolayca doldurup boşaltma sistemi. Kapağın içerisinde şeker ve süt saklama kabı Güçlü ve yumuşak kulp. İçeride ve dışarıda ideal kullanım için mükemmel dizayn. Ani darbelere karşı güçlendirilmiş gövde. Kullanma kılavuzu. Sıcak sıvı saklarken, doldurmadan önce sıcak su ile çalkalayınız. Soğuk su saklarken, doldurmadan önce soğuk su ile çalkalayınız. Böylece termosunuz daha uzun bir süre koruma sağlar. İşiniz bitince çalkalayıp duruladıktan sonra kaldırınız, aksi takdirde koku yapar.

CarrefourSA, dünyadaki ilk mağazasını 15 Haziran 1963'te Fransa'da açan global perakende devi Carrefour’ un 1993 yılında Türkiye’deki ilk mağazasını İçerenköy’ de açmasının ardından 1996 yılında gücünü Sabancı Holding ile birleştirmesiyle kuruldu. CarrefourSA, 2005 yılı Mayıs ayında Gima ve Endi' yi bünyesine katarak sektördeki büyüme hamlesini devam ettirdi. 2013 yılı Temmuz ayı itibarıyla Sabancı Holding’in CarrefourSA bünyesindeki yönetimde söz sahibi olmasıyla birlikte her alanda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük bir değişim başlattı. Bu değişimle birlikte büyüme yolunda bünyesine kattığı İsmar Marketler Zinciri, 1e1 Marketler ve Kiler Marketler ile CarrefourSA bugün için 10.545 çalışanı ve 625 mağazası ile müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi hizmet kalitesi ile cevap vermektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız