Jacobs Millicano Eko Paket 130 g #30125881 | CarrefourSA
Marka: JACOBS

Jacobs Millicano Eko Paket 130 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Jacobs Millicano Eko Paket 130 g

İçeriğinde hem çözünebilir hem de öğütülmüş kahve bulunan Jacobs Millicano Eko Paket 140 g kolay hazırlanma özelliği ile misafirlerinize hemen sunabileceğiniz ve herkesin beğenisini kazanabileceğiniz, günün her saatine uygun bir ikramdır. Hoş kokusu, yumuşak içimi ve baş döndüren aromasıyla size müthiş bir lezzet şöleni sunar.
Özenle harmanlanmış ve en seçkin kahve çekirdeklerinden dikkatle seçilmiş olan Jacobs’un özel ürünü, ister sabahları güzel ve besleyici bir kahvaltının yanında, ister gün içinde yorgunluk hissedildiğinde veya bir molaya ihtiyaç duyulduğunda, ister akşamları dinlenirken ya da keyif yaparken size eşlik edebilir.
Antioksidan özelliği de bulunan ve vücuttaki birçok rahatsızlığa iyi gelen efsane içecek, karaciğer ve mide problemleri yaşayanların da çok iyi bildiği doğal bir mucizedir. Aynı zamanda yağ yakma özelliği ve metabolizmayı hızlandıran bir etkisi olduğu da bilinmektedir. Rahatlıkla hazırlanması sayesinde günün her saatinde tüketilebilen Millicano çözünebilir kahve, enerjiye ihtiyacınız olduğunda ve direnciniz düştüğünde de hemen yanı başınızda olacak. CarrefourSA reyonlarında filtre kahve bölümünde yer alan ve beğeninize sunulan ürünü, hemen satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 459782
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız