Kemal Kükrer Üzüm Sirkesi Pet 500 ml #30091937 | CarrefourSA

Kemal Kükrer Üzüm Sirkesi Pet 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,90 TL

adet
K.Kükrer Üzüm Sirke Pet 500ml

Üzüm meyvesinin en sağlıklı tüketim türlerinden biri olan sirke, gıda ve yemek malzemeleri içerisinde özellikle salatalar gibi yemeklere büyük bir lezzet katarak sağlıklı bir içerik oluşturuyor. Kemal Kükrer gibi yılların değiştiremediği kaliteli bir marka tarafından üretilen K.Kükrer Üzüm Sirke Pet 500ml ürünü, her zaman sofranızda bulunabilecek ve istediğiniz her an kullanabileceğiniz bir içerik sağlıyor. Kemal Kükrer ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Ketçap, Mayonez ve Soslar bölümü içerisinde yer alan K.Kükrer Üzüm Sirke Pet 500ml ürünü, yarım litrelik şişe içeriği ile birlikte kapak kısmında bulunan basit ve pratik kullanımı ile istenilen miktarda sirkenin yemeklere veya salatalara eklenmesi için kolaylık oluşturuyor. Pet şişe içerisinde sunulan bu sirke lokantalarda, kafeteryalarda, ev sofralarında, iş yerlerinde veya piknik sofralarında dahi rahatlıkla kullanabilir.

Doğal bir mısır fermantasyonu sayesinde üretilmiş olan bu üzüm sirkesi, sofraların vazgeçilmezi olarak salatalar gibi turşular içerisinde de sayısız fayda sağlayan özelliği ile rahatlıkla kullanılabiliyor. Her yerde her zaman güven ve sağlıkla kullanmak için bu ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Üzüm sirkesi(sodyum metabisülfit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin yerde ve ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinomoto İstabul Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-002041

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 4
Enerji (kj) 17
Karbonhidrat (g) 0.6
Protein (g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız