Kaşarlı Köfte Kg #30054572 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Kaşarlı Köfte Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Kaşarlı Köfte; yılların güvenilir markası CarrefourSA tarafından sağlıklı koşullarda kesilmiş etlerden çekilmiş kıymayla ve kaliteli kaşar peyniriyle hazırlanmış çok lezzetli bir köftedir. Herkes tarafından sevilen bir yiyecek olan köfte ve kaşar peynirinin uyumuyla gurme tatlardan biri olarak ön plana çıkıyor.

Annelerin Hızlı Yardımcısı

Anneler kaşarlı köfteyi yanında makarnayla çocuklarına hem doyurucu hem de sağlıklı bir mönü olarak sunabiliyor. Siz de CarrefourSA ayrıcalığıyla kaşarlı köfte alternatifine sahip olarak dostlarınıza ailenize ve özellikle çocuklarınıza özel bir lezzet şöleni yaşatabilirsiniz.

Ürün Kodu: 30054572

İçindekiler Bilgisi
Dana ve yağı, Kuzu eti ve yağı, galeta unu (gluten),  baharat karışımı (paprika, kimyon,  kekik, karabiber, pulbiber, yenibahar), tuz, bitkisellif (havuç, selüloz) soğan, sarımsak, maydanoz, maya ekstraktı, sodyum bikarbonat, antioksidan (askorbik asit), aroma verici (tütsü), kaşar peyniri (süt proteini), su.

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0 - 4' C arasında muhafaza edilmelidir

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız