Kavaklıdere Üzüm Sirke 2 lt #30091545 | CarrefourSA

Kavaklıdere Üzüm Sirke 2 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Kavaklıdere Üzüm Sirke 2 lt

Sofraların vazgeçilmezi, üzüm şırasından elde edilen, hoş kokulu ve lezzetli Kavaklıdere Üzüm Sirke 2 lt, salatalarda ve çeşitli yemeklerde kullanılarak özel tatlar elde etmenizi sağlıyor. CarrefourSA reyonlarının salata sosları bölümünden bulabileceğiniz ürün, 2 litrelik özel şişe ambalajında sunuluyor. Yemeklerin dışında saç bakımı, cilt bakımı gibi farklı alanlarda mucizevi sonuçlar almanızı sağlayan ürün, antioksidan bakımından da oldukça zengin bir besin olarak tercih ediliyor.
Bakterilerle savaşan maddeler içerdiği için birçok hastalığın tedavisinde kullanılan sirke, potasyum, demir, bakır magnezyum, fosfor, florin ve bakır gibi mineraller de içeriyor. Diyabete de iyi gelen mucizevi besin, zayıflamaya da yardımcı oluyor. Cildi güzelleştiren ürün ile sivilce ve akneler de yok oluyor. Yararları iyileştirici etkisi olan üzüm sirkesi, kalp krizi, kanser gibi hastalıklara karşı da bire bir. Metabolizmayı hızlandırıyor ve hazmı kolaylaştırıyor. Anemiye, kansızlığa, bitkinliğe karşı önlem olan sirke, kemikleri de güçlendiriyor. Özellikle salatalarda, piyazlarda keyifle tüketebileceğiniz sirkeyi, çorbalarda ve soslarda da kullanabilirsiniz. Misafirlerinize harika ikramlıklar hazırlayabilirsiniz.
Üzüm sirkesini hemen denemek isterseniz sepetinize ekleyerek siparişinizi oluşturabilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız