Kemal Kükrer Biberiye Turşu 340 G #30047232 | CarrefourSA

Kemal Kükrer Biberiye Turşu 340 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
25,50 TL

Kemal Kükrer Biberiye Turşusu Cam 340 g Minik biberlerin turşuya dönüşmüş hali olan ve acı ile ekşiyi aynı anda severlerin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Kemal Kükrer Biberiye Turşusu Cam 340 g turşular ve salamuralar bölümünden temin edilebiliyor. Net 370 cc/ 340 gram olan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında çeşitli turşuların satışa sunulduğu bölümde bulabilir ve kolayca sepetinize atarak alışverişinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Hem çorbalarınıza hem de diğer yemeklerin yanına yakışan bu turşu üzüm sirkesi ile yapılıyor. Kemal Kükrer Biberiye Turşusu Cam 340 g kapaklı cam ambalajda satışa sunuluyor. Bu sayede daha sağlıklı şartlarda koruma imkanı bulabileceğiniz bu ürünün kapağını kolayca açabilir ve tüketmediğiniz zamanlarda aynı ambalaj içinde muhafaza edebilirsiniz. Kemal Kükrer kalitesi ile üzüm sirkesi kullanılarak üretilen bu turşuyu çorbalarınızın ve turşuyla birlikte lezzeti katlanan diğer yiyeceklerin yanında tüketebilirsiniz. Et ya da tavuk dürümle ve tantuni gibi yiyeceklerle birlikte de çok sevilen biberiye turşusunu fast food gıdalara eşlik etmek üzere de satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Biberiye,Su,Tuz,Üzüm Sirkesi, Stabilizör(Kalsiyum Klorür), Koruyucular(Potasyum Sorbat,Sodyum Benzoat),Asitlik Düzenleyici(Sitrik Asit),Antioksidan(Sodyum Metabisülfit).

Alerjen Bileşenler
Sodyum Metabisülfit Max:100 Ppm

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Yemeklerin yanında aperatif olarak tüketilir.

Süzme Ağırlık
175

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinomoto İstanbul Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.Kütahya Yolu 17. Km Yörük / Akçayır Köyü / Tepebaşı / Eskişehir

İşletme Kayıt No
TR-35-K-002891

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 10
Enerji (kj) 42
Karbonhidrat (g) 6.6
Protein (g) 1.4
Tuz(g) 5
Klorur (mg) 3.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız