Kenton Kabartma Tozu 10+5 Bedava 150 Gr #30007359 | CarrefourSA
Marka: KENTON

Kenton Kabartma Tozu 10+5 Bedava 150 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Mutfağın kullanışlı ve büyük yardımcılarından biri olan Kenton Kabartma Tozu 10+5, ortaya çıkarılan birçok yiyeceğin üretim süreci için olmazsa olmazdır. İçeriğinde bulunan bileşenler sayesinde, hem lezzetli hem de görselliği yüksek ürünler ortaya çıkarmanıza yardım eder ve sunumlarınız iyi geçer. Kullanım kolaylığı ve zamandan tasarruf yaratması sebebiyle profesyonel mutfaklarda ve ev mutfaklarında önemli bir yere sahiptir.

Kabartma Tozunun Kullanımı  

Ürünü bir yardımcı malzeme olarak hamur işlerinde, unla karıştırarak kullanabilirsiniz. Kek, poğaça, kurabiye gibi gıdaların üretiminde kullanabileceğiniz gibi, elinizde olan bir tarifte kabartma tozu yer alıyorsa ürün yardımınıza yetişecektir. Mayalandırma işlemini hızlıca yapabilen kuru karışımın bir diğer görevi de, hamurun hava almasını sağlayarak mutfağınızdan çıkan hamur işlerini hafifletmek.

Ürünü Muhafaza Ederken Dikkat Edilecekler

Kabartma tozunu saklarken diğer ambalajlı gıdalar gibi önerilen saklama şartlarına uymalısınız. Ambalajlı ve kuru bir gıda olması sebebiyle ambalajı açılmamış şekilde, buzdolabı dışında, kuru ve serin bir ortamda saklamalısınız. Ayrıca son kullanma tarihine de dikkat etmelisiniz. Ürünü CarrefourSA'nın Pasta Malzemeleri reyonunda bulabileceğiniz gibi online olarak da hemen satın alabilirsiniz.

30007359 

İçindekiler Bilgisi
Kabartıcılar (Sodyum Asit Pirofosfat, Sodyum Bikarbonat), Mısır Nişastası

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Poşetin tamamı 500 gram (5 su bardağı) un içindir. Öncelikle kabartma tozunu una ilave ederek karıştırınız. Sonra gerekli malzemelerle hazırladığınız karışıma unu ilave ederek kıvamlı bir hamur haline getirip, bekletmeden önceden ıs#

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
SULTANLAR EV İHTİYAÇ MAD.PAZ.A.Ş.- İnönü Mahallesi Sultangazi Caddesi Sultanlar Karat Sitesi No:12 A5 Blok, 34785 Sancaktepe/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-34-K-001165

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız