Kenton Şekerli Vanilin 5+1 Bedava 30 Gr #30098711 | CarrefourSA
Marka: KENTON

Kenton Şekerli Vanilin 5+1 Bedava 30 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Pasta Malzemeleri kategorisinde yer alan Kenton Şekerli Vanilin 5'li, doğal vanilyadan elde edilir. 5’ er gramlık 5 paketten oluşan şekerli vanilin hijyenik koşullarda sağlığa uygun bir şekilde üretilir. Vanilin poşetlerinin arka yüzünde vanilini kullanarak hazırlanabilecek birbirinden farklı tarifler bulunur.

Şekerli Vanilin Nerelerde Kullanılır? 

Ürün her türlü kek, kurabiye, pasta, bisküvi, sütlü tatlı ve şerbetli tatlı, krema, jöle ve krem şantilerde kullanılabilir. Özellikle yumurtanın bol miktarda kullanılarak hazırlandığı tatlılarda oluşan ağır kokuyu bastırmak ve tatlılara hoş bir aroma katmak amacı ile kullanılır. Muhallebilerde de yaygın olarak kullanılan şekerli vanilinin kendine has güzel bir kokusu vardır. Fırından yeni çıkan kurabiye ve bisküvilerde kendini yoğun bir şekilde hissettiren bu doğal vanilya aroması mutfağa tatlı bir rayiha katar.

Şekerli Vanilin Nasıl Saklanır?

Kenton vanilini serin, kuru, kokusuz ve doğrudan güneş ışığına maruz kalmayan bir ortamda saklamak gerekir. Yarım kalan ve daha sonra kullanılmak üzere buzdolabına kaldırılan vanilin bozulmadan günlerce muhafaza edilebilir. Bu hoş ve tatlı ürünü CarrefourSA üzerinden bir tıkla almak çok kolay.

30098711 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız